Christan Brouwers (Satelliet Meubelen) en Wim Klaasen (Horecawerf)

Satelliet Meubelen heeft per 1 januari 2018 het pand én de operatie van de Horecawerf in Amsterdam overgenomen van Wim Klaasen. Deze stap staat geheel in het teken van een lange termijn planning. Uitbreiding van de activiteiten en verdere groei van de Horecawerf staan hierbij centraal.

23 jaar toonaangevend

Sinds ruim 23 jaar is de Horecawerf Amsterdam, onder de bezielende leiding van Wim Klaasen en zijn team, toonaangevend in de markt voor horeca en interieur in Nederland. Inmiddels hebben 33 gespecialiseerde, zelfstandige leveranciers voor de Horecabranche zich verenigd in de Horecawerf. In de unieke 3000 vierkante meter grote showroom wordt inspiratie, kennis en expertise gebundeld, speciaal voor de horeca- en gastvrijheid sector.

Toekomstbestendig

Afgelopen periode heeft initiatiefnemer van de Horecawerf Wim Klaasen, gezocht naar de juiste manier om ‘zijn Horecawerf’ toekomstbestendig te maken. Hierbij is Satelliet Meubelen, als huurder van het eerste moment en specialist op het gebied van gastvrijheid en interieur, de geschikte partij gebleken.

Nieuwe kansen

Wim Klaasen zal zijn huidige activiteiten als interieurbouwer afbouwen en als Horeca Techniek Nederland samen met zijn dochter Kim actief blijven. Vanzelfsprekend zal hij vanaf 1 januari ook als ‘Ambassadeur’ betrokken blijven bij de activiteiten op de Horecawerf!

Satelliet Meubelen kent de waarde van de Horecawerf en ziet als geen ander veel kansen in het leiden van deze unieke formule. Bestaande evenementen, zoals de traditionele Haringparty voor horecaprofessionals, zullen enthousiast worden aangevuld met nieuwe plannen.