In vier fases naar nóg meer gastvrijheidsbeleving

Om onze propositie sterker te maken en om u nog beter te kunnen adviseren en inspireren ondergaat ons pand een metamorfose. Waar het voorheen met name ging om de producten van de individuele partners, gaat het nu om samenwerking en gastvrijheidsbeleving. Dat vraagt om een andere opzet.

Horecawerf krijgt een transparante indeling die uitnodigt om te verblijven. Deze nieuwe look en feel wordt in de komende periode verder uitgebouwd en aangescherpt. In de eerste fase hebben we de voorgevel aangepast en de entree volledig open gebroken. In de volgende fases realiseren we meer openheid, meer transparantie en ontstaat er steeds meer gelegenheid voor onderlinge samenwerking en het organiseren van kennisevenementen. We zijn uw gastheer pur sang. Op deze manier kunnen we onze klanten steeds overtuigender inspireren en beter adviseren.

Onze dienstverlening, service en expertise begint hier en nu. Laat u inspireren door één of meerdere partners, die ieder voor zich specialist zijn in hun vakgebied.