19 specialisten onder één dak

Horecawerf Amsterdam is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot toonaangevend bedrijf in de markt voor interieur, food, techniek en dienstverlening in Nederland. 19 zelfstandige specialisten voor de horecabranche hebben zich verenigd in deze unieke 3000 vierkante meter grote showroom.

Horecawerf Amsterdam is een begrip in de hospitality branche en meer dan ooit in beweging. Na jarenlang partner te zijn geweest, is Satelliet Meubelen sinds januari eigenaar van Horecawerf ». In de komende tijd verandert onze look and feel en geven we nog meer ruimte aan gastvrijheidsbeleving.

Inmiddels zijn we met bestaande én nieuwe partners gestart met Horecawerf nieuwe stijl. De huidige 19 ondernemers bieden een grote diversiteit: ze richten zich op interieur, food, techniek en dienstverlening. Daarbij gaat het om veel meer dan een collectie producten en diensten. Het gaat om beleving en sfeer. Kortom inspiratie voor iedereen die zich op professionele wijze bezighoudt met gastvrijheidsbeleving.

Als bezoeker van Horecawerf kunt u gebruikmaken van gebundelde krachten van diverse partners. Kenmerkend voor de samenwerking van de partners is het feit dat ze willen delen. Delen in kennis, presentatie en inspiratie. Synergie geeft energie. Op die manier ontzorgt Horecawerf u optimaal.

Als bezoeker van Horecawerf wordt u hartelijk ontvangen door onze gastvrouw en Horecawerf-connector. Deze connector gaat met u in gesprek, luistert naar uw behoeften en brengt u in contact met de juiste Horecawerf-partner(s). We vragen ons steeds opnieuw af hoe we bij kunnen dragen aan uw succes.