Op dinsdag 26 juni vond bij Horecawerf in Amsterdam de traditionele Horecawerf Haringparty plaats. De Haringparty is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder (horeca)ondernemers in Amsterdam en omstreken. Ruim 600 gasten werden verwelkomd op bij de showroom aan IJ in Amsterdam-Noord.

Op het zonovergoten terrein vóór de entree van Horecawerf genoten ruim 600 (horeca)ondernemers en andere gasten van – natuurlijk – de Hollandse Nieuwe en andere lekkernijen. Ook binnen konden de aanwezigen genieten van hapjes, drankjes en entertainment. Dit alles in een gastvrije en gezellige Amsterdamse ambiance waar de Horecawerf Haringparty bekend om staat. Bekijk hieronder de aftermovie van weer een geslaagde editie! Naast de aftermovie is er ook een fotoreportage van het event.

Verbouwing

Horecawerf – dat op 1 januari 2018 door Satelliet Meubelen is overgenomen van oprichter Wim Klaasen – ondergaat momenteel een heuse metamorfose. Deze verbouwing vindt plaats in vier fasen waar in totaal twee jaar voor is uitgetrokken. Tijdens de Haringparty konden de aanwezigen ervaren wat er gaande en aanstaande is. Met de verbouwing van de entree en ontvangstruimte is de eerste fase van de metamorfose reeds voltooid. Door de verbouwing moet de routing en lay-out binnen de 3000 m2 grote showroom verbeterd worden, waarbij de 21 partners nauwer in het geheel geïntegreerd worden. Uiteindelijk moet deze conceptmatige benadering leiden tot meer beleving en inspiratie voor de bezoekers.