
Enter2018 werd bezocht door ondernemers en managers uit de horeca die het verschil willen maken. Die gaan voor 100% hospitality in alle facetten. Die werk maken van het succes van hun zaak. Professionals die zich in een gezellige ambiance laten inspireren en vooruitkijken naar de komende seizoenen.
Welkom door Meantime brewing company met een echte London Cab
Blind wijnproeven met Winestation en met heerlijke hapjes van Hekos
Vrijblijvend advies van Klaasen Interiors en schetsen voor uw zaak in de architectenkamer
Kennisplein met onder andere het menukaartmeisje, 360 graden fotografie, de logochef (TDH brand strategy) en de app Worktodo.at om snel personeel te bereiken. Bovendien organiseert PIMP de PIMP Experience met Michael Bunink en Milo Berlijn!
Champagnebar met oesters en kreeft van Schmidt Zeevis
De nieuwe collectie meubilair van Satelliet
Gezond en lekker (glutenvrij) brood, wraps en flammkuche uit de pizza-oven
De Merrychef, de kleinste keuken met de grootste prestaties van VoC Grootkeukens
Rooster & Wolf brandy proeverij met Savoie droge worst
De culinaire petites croquettes van Cas Spijkers
De meest gekke en heerlijke Coolbreak Freakshakes met Nissei
In de Lavazzaruimte is er naast koffie, thee met zoetwaren en patisserie van Zoet Moment
Maak kennis met de nieuwe functies van de VHC bestelapp!
Boerenjongens, producten rechtstreeks van het land zo bij u op het bord
Wodka aperitivo van Wine & Spirits met van Wijck noten
Ontmoet VCHO (Vereniging Chinese Aziatische Horecaondernemers)
Horecatechniek Nederland presenteert nieuwe bierzuilen
Bierproeverij van Brouwerij ’t IJ, Pastabar di Gusti, Tapas van La Venta, wokdemo’s, Maza dippers en Chaupain eerlijk brood, Indische producten en croquetjes, de Waterbar van O-Original, houtskoolgrillen met de X-Oven en verder natuurlijk alles voor het succes van uw horecazaak!