Enter 2018

Over Enter2018

Enter2018 werd bezocht door ondernemers en managers uit de horeca die het verschil willen maken. Die gaan voor 100% hospitality in alle facetten. Die werk maken van het succes van hun zaak. Professionals die zich in een gezellige ambiance laten inspireren en vooruitkijken naar de komende seizoenen.

 

Wat was er allemaal te beleven?

 

Welkom door Meantime brewing company met een echte London Cab

Blind wijnproeven met Winestation en met heerlijke hapjes van Hekos

Vrijblijvend advies van Klaasen Interiors en schetsen voor uw zaak in de architectenkamer

Kennisplein met onder andere het menukaartmeisje, 360 graden fotografie, de logochef (TDH brand strategy) en de app Worktodo.at om snel personeel te bereiken. Bovendien organiseert PIMP de PIMP Experience met Michael Bunink en Milo Berlijn!

Champagnebar met oesters en kreeft van Schmidt Zeevis

De nieuwe collectie meubilair van Satelliet

Gezond en lekker (glutenvrij) brood, wraps en flammkuche uit de pizza-oven

De Merrychef, de kleinste keuken met de grootste prestaties van VoC Grootkeukens

Rooster & Wolf brandy proeverij met Savoie droge worst

De culinaire petites croquettes van Cas Spijkers

De meest gekke en heerlijke Coolbreak Freakshakes met Nissei

In de Lavazzaruimte is er naast koffie, thee met zoetwaren en patisserie van Zoet Moment

Maak kennis met de nieuwe functies van de VHC bestelapp!

Boerenjongens, producten rechtstreeks van het land zo bij u op het bord

Wodka aperitivo van Wine & Spirits met van Wijck noten

Ontmoet VCHO (Vereniging Chinese Aziatische Horecaondernemers)

Horecatechniek Nederland presenteert nieuwe bierzuilen

Bierproeverij van Brouwerij ’t IJPastabar di GustiTapas van La Venta, wokdemo’s, Maza dippers en Chaupain eerlijk brood, Indische producten en croquetjes, de Waterbar van O-Originalhoutskoolgrillen met de X-Oven en verder natuurlijk alles voor het succes van uw horecazaak!

Enter 2018